roztrzepana
AiR

|
Wysłany: 2012-01-29, 15:35 Re: Semestr 4
|
|
|
| kubaosw napisał/a: | | można prosić o jakieś porady i reflekcje od starszych roczników dotyczących 4. semestru - co było łatwe, co było trudne, do kogo warto a do kogo nie warto się zapisywać? |
zalezy co kto lubi:)
teoria regulacji to dosc przyjemny przedmiot, ja osobiscie polecam basie, a le do niej trzeba byc przyzwyczajonym, innni polecjaa wachela ale u niego tylko leicmy z listy i jak sa kujony to nic nie tlumaczy bo oni rozwiazuja zadania, wyklad u greblickiego nudny, ostatecznie przepisuj e oceny z cwiczen, nei ma sensu chodzic
uoa - unikac sienikiewicza, co sie nie zrobi daje 3.5 i ogolnie dosc upierdliwy, niewiele sie dowiesz, klimesz na wykladzie robi kartkowki na ktorych korzysta sie z notatek, malo kto musi isc na egzamin
scr - unikac uchronskiego! nic sie nei dowiesz, jak o cos pytasz to wkurzony a jak juz podejdzie do twojego kompa i oprze sie o biurko to wspanialy zapach powalajacy na kolana. wyklad ze smutnym czeslawem wiec podobnie jka ti z pierwszego sem test na abc dostepny wczesniej
saic - jedna wielka loteria z zaliczeniem wykladu, dr kukawczynski jest dosc chaotyczny, jak sie nei zaliczy kolokwium warto isc obbejrzec, czesto zapomina sprawdzic calosci:D, z lab to grobelny i mydlikowski sa warci polecenia, czasem wejsciowki, ale ogolnie sie nie czepiaja
pamsi - wyklad mozna zaliczyc jesli ma sie 5 z lab dostaje sie 4.5, jesli chodzi o lab to luzno bylo u magisterkow - kwiatkowski, trela. i to nie znaczy ze nic sie nie wiedzialo, chodzii mi o to ze mozna sie bylo czegos nauczyc i jakos specjalnie sie nei czepiali o terminy itd.
ptm - luzno u izworskiego, ale nic sie nei nauczysz. ja osobiscie odradzam, najlepiej u malewicza albo kogos robic projekt, najwiecej sie wyniesie |
|