Forum Wydziału Elektroniki :: polwro Strona Główna Forum Wydziału Elektroniki :: polwro
Forum wydziału W-4 Elektronika

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Witamy na nowej stronie forum wydziałowego W-4 na polwro.
Forum weka.polwro.pl jest integralną częścią polwro.pl. Oba fora posiadają wspólną bazę użytkowników - zaloguj się z użyciem dotychczasowego loginu i hasła.
Prywatne wiadomości są również współdzielone między forami.
Wszystkie posty z forum wydziałowego W-4 zostały przeniesione tutaj - zapraszamy do dyskusji!

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Gorgonek
2012-02-01, 17:13
MSDNAA - darmowe aplikacje od Microsoftu
Autor Wiadomość
Estiny 
AIR

Wysłany: 2010-11-24, 08:52   

Nie powinno być problemu. U mnie było tak że jak już kolega ściągnął win7 dla siebie to od razu dał mi płytkę a ja wzięłam od siebie tylko klucz i wszystko śmiga, aktualizacje itp. też.

Visar 

Wysłany: 2010-11-24, 14:47   

Domyślam się, że pewnie można ściągnąć jedną kopię, na jedno stanowisko prawda?
Mi jednak przydały by się 2 XPki na 2 różnych komputerach.
Czy jeżeli zrobię tak, że jednego ściągnę sobie z SP3 i zainstaluję na PC stacjonarnym a drugiego z SP2 i zainstaluję na netbook'u a później doinstaluję SP3 to będzie to legalne? Czy będzie to jeden klucz na jedno stanowisko?

Czejoo 

Wysłany: 2010-11-24, 19:14   

Wystarczy przeczytać FAQ na stronie MSDNAA:

Cytat:
Q: Can I install my software on two computers at once?
A: Yes, as long as you are the owner of both computers and both are being used for instructional purposes. NOTE: If you require another key for a product you must contact the PA (program administrator) at your school. Your PA's contact email information can be found in the support page. Click on the Support button above. Also, friends, family and colleagues not currently enrolled in a course that is part of an MSDNAA department are not allowed to access or use the software available from this website. (For examples of appropriate usage see: http://msdn.microsoft.com/en-ca/academic/bb250609.aspx)

I wszystko jasne bez zadawania zbędnych pytań...

Steve_o_Sun 
Stvo

Wysłany: 2010-11-24, 20:15   

Dziękuję zainteresowanym ;)
Ironia - sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego. W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.

Visar 

Wysłany: 2010-11-24, 21:17   

Czejoo napisał/a:
Wystarczy przeczytać FAQ na stronie MSDNAA:

Cytat:
Q: Can I install my software on two computers at once?
A: Yes, as long as you are the owner of both computers and both are being used for instructional purposes. NOTE: If you require another key for a product you must contact the PA (program administrator) at your school. Your PA's contact email information can be found in the support page. Click on the Support button above. Also, friends, family and colleagues not currently enrolled in a course that is part of an MSDNAA department are not allowed to access or use the software available from this website. (For examples of appropriate usage see: http://msdn.microsoft.com/en-ca/academic/bb250609.aspx)

I wszystko jasne bez zadawania zbędnych pytań...

Nie zauważyłem tego faq. Dzięki ...

iksnawias 
x]

Wysłany: 2011-01-29, 21:27   

Wie ktoś może czy jak już raz zainstaluję i zaktywuję Windowsa to czy po formacie znów będę mógł go aktywować tym samym kluczem na tym komputerze??

mesiek 

Wysłany: 2011-01-29, 21:37   

Tak

iksnawias 
x]

Wysłany: 2011-01-30, 14:09   

Dzięki za info, po sesji robię formata w takim razie ;d

jenniferbeals 

Wysłany: 2011-10-26, 17:39   

mógłby mi ktoś powiedzieć dlaczego gdy chcę się zarejestrować i podaje adres mail wyskakuje mi taki czerwony komunikat?

Cytat:
No active matching account was found with the identifier entered. Please ensure that this value is correct for your institution. If you encounter difficulties, please see Help for more information.

Miłek 

Wysłany: 2011-10-26, 17:51   

Wie ktoś może, dlaczego połowa wydziału W8 dostała wczoraj maile odnośnie MSDN AA, a reszta nie?

cube.wroc 

Wysłany: 2012-01-23, 12:02   

Wie ktoś która osoba się tym zajmuje?

Odpowiedz do tematu