Forum Wydziału Elektroniki :: polwro Strona Główna Forum Wydziału Elektroniki :: polwro
Forum wydziału W-4 Elektronika

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Witamy na nowej stronie forum wydziałowego W-4 na polwro.
Forum weka.polwro.pl jest integralną częścią polwro.pl. Oba fora posiadają wspólną bazę użytkowników - zaloguj się z użyciem dotychczasowego loginu i hasła.
Prywatne wiadomości są również współdzielone między forami.
Wszystkie posty z forum wydziałowego W-4 zostały przeniesione tutaj - zapraszamy do dyskusji!

Poprzedni temat «» Następny temat
Aktywna Dziekanka.
Autor Wiadomość
Earl 

Wysłany: 2012-02-03, 18:02   Aktywna Dziekanka.

Witam, potrzebuję nieco pomocy gdyż pomimo usilnych poszukiwań, wciąż nie znam odpowiedzi na parę faktów odnośnie "aktywnej" dziekanki.

Po trzecim semestrze przekroczyłem deficyt, na kolejnym semestrze chcę robić kursy z 4tego semestru oraz zaległe/oblane będąc na dziekance.

1: Na edukacji jest podanie o urlop, w kursach do realizacji zaznaczam tylko zaległe/oblane kursy czy też wszystkie kursy, czyli te z 4tego semestru i zaległe. ??
Bo z tego co wiem to jedynie te zaległe, a o kursy z semestru wyżej (w tym przypadku 4tego) trzeba złożyć oddzielne podanie, którego nigdzie nie mogę znaleźć.

2: Kod kursu się zgadza, liczba ECTS nie, Olać?
3: Parametr "semestr" przy dodawaniu kursów, mam wybrać semestr na którym chcę realizować kurs?

Dzięki za wszelkie info, być może nie będę zmuszony drażnić naszych kochanych Pań w dziekanacie. (A może po informacje mógłbym się udać gdzieś indziej?)

Gorgonek 

Wysłany: 2012-02-05, 08:55   

Earl, jeśli dobrze pamiętam, to można maksymalnie 5 lub 6 kursów realizować w ramach dziekanki. Najlepiej będzie, jak udasz się do dziekanatu lub prodziekana i tam zdobędziesz aktualne informacje ;)

Z ECTS jest tak, że w razie czego będziesz musiał nadrobić np poprzez kurs humanistyczny itp.

Jeśli wydaje Ci się że zaliczyłeś, to masz rację... wydaje Ci się :mrgreen:

push3k

Wysłany: 2012-02-13, 12:21   

Jak już jest temat to ja mam takie pytanie.
Załóżmy, że ktoś wziął urlop po 4 semestrze, potem jest semestr bez wpisu i się wraca na normalny tryb studiowania, ale...
Na który semestr się wraca?

Gorgonek 

Wysłany: 2012-02-14, 19:50   

Jeśli wziąłeś urlop po 4tym semestrze, to po semestrze urlopu i semestrze bez wpisu wskakujesz na 5ty semestr.

Jeśli wydaje Ci się że zaliczyłeś, to masz rację... wydaje Ci się :mrgreen:

Odpowiedz do tematu