|
Forum Wydziału Elektroniki :: polwro
Forum wydziału W-4 Elektronika
|
| Ogłoszenie |
Witamy na nowej stronie forum wydziałowego W-4 na polwro.
Forum weka.polwro.pl jest integralną częścią polwro.pl. Oba fora posiadają wspólną bazę użytkowników - zaloguj się z użyciem dotychczasowego loginu i hasła. Prywatne wiadomości są również współdzielone między forami. Wszystkie posty z forum wydziałowego W-4 zostały przeniesione tutaj - zapraszamy do dyskusji! |
|
Aktywna Dziekanka. |
| Autor |
Wiadomość |
Earl
|
Wysłany: 2012-02-03, 18:02 Aktywna Dziekanka.
|
|
|
Witam, potrzebuję nieco pomocy gdyż pomimo usilnych poszukiwań, wciąż nie znam odpowiedzi na parę faktów odnośnie "aktywnej" dziekanki.
Po trzecim semestrze przekroczyłem deficyt, na kolejnym semestrze chcę robić kursy z 4tego semestru oraz zaległe/oblane będąc na dziekance.
1: Na edukacji jest podanie o urlop, w kursach do realizacji zaznaczam tylko zaległe/oblane kursy czy też wszystkie kursy, czyli te z 4tego semestru i zaległe. ??
Bo z tego co wiem to jedynie te zaległe, a o kursy z semestru wyżej (w tym przypadku 4tego) trzeba złożyć oddzielne podanie, którego nigdzie nie mogę znaleźć.
2: Kod kursu się zgadza, liczba ECTS nie, Olać?
3: Parametr "semestr" przy dodawaniu kursów, mam wybrać semestr na którym chcę realizować kurs?
Dzięki za wszelkie info, być może nie będę zmuszony drażnić naszych kochanych Pań w dziekanacie. (A może po informacje mógłbym się udać gdzieś indziej?) |
|
|
|
 |
Gorgonek

|
Wysłany: 2012-02-05, 08:55
|
|
|
Earl, jeśli dobrze pamiętam, to można maksymalnie 5 lub 6 kursów realizować w ramach dziekanki. Najlepiej będzie, jak udasz się do dziekanatu lub prodziekana i tam zdobędziesz aktualne informacje ;)
Z ECTS jest tak, że w razie czego będziesz musiał nadrobić np poprzez kurs humanistyczny itp. |
_________________ http://pustamiska.pl/index.php - bo kliknięcie nic nie kosztuje!
Jeśli wydaje Ci się że zaliczyłeś, to masz rację... wydaje Ci się |
|
|
|
 |
push3k
|
Wysłany: 2012-02-13, 12:21
|
|
|
Jak już jest temat to ja mam takie pytanie.
Załóżmy, że ktoś wziął urlop po 4 semestrze, potem jest semestr bez wpisu i się wraca na normalny tryb studiowania, ale...
Na który semestr się wraca? |
|
|
|
 |
Gorgonek

|
Wysłany: 2012-02-14, 19:50
|
|
|
| Jeśli wziąłeś urlop po 4tym semestrze, to po semestrze urlopu i semestrze bez wpisu wskakujesz na 5ty semestr. |
_________________ http://pustamiska.pl/index.php - bo kliknięcie nic nie kosztuje!
Jeśli wydaje Ci się że zaliczyłeś, to masz rację... wydaje Ci się |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|